TEHNOLOGIE

Fiți mereu conectat cu activitatea dvs. profesională

Conectivitatea nu a fost niciodată mai importantă ca acum. Înțelegând acest lucru, noul Ducato Truck vă oferă cel mai bun sistem de infotainment din clasa sa, cu cele mai noi tehnologii în materie de conectivitate, sporind atât eficiența, cât și productivitatea.

DOTĂRI ÎN MATERIE DE TEHNOLOGIE ȘI CONECTIVITATE

MODURI DE CONDUS

Datorită unui buton rotativ de selecție specific, clientul poate alege modul de condus adecvat care se potrivește oricăror nevoi, economisind autonomia de deplasare prin optimizarea performanțelor: ”Normal”- echilibrul optim între performanță și economie pentru a oferi un confort total, ”ECO” – pentru creșterea autonomiei și ”Power” pentru a obține mai multă capacitate de răspuns.

E-COASTING

E-Coasting oferă 4 niveluri de decelerare a autovehiculului, adică fără a acționa pedala de frână; în acest mod, motorul electric furnizează un cuplu negativ pentru a reîncărca bateria. Nivelul acestei opțiuni poate fi controlat cu ajutorul padelelor de schimbare a treptelor de viteză din spatele volanului, permițându-vă să comutați între cele patru niveluri diferite, de la rulare liberă la decelerare redusă, medie sau ridicată.

SIGURANȚĂ ȘI SECURITATE

Asistență 24 de ore din 24 în cazul oricărui posibil incident, problema mecanică sau eventual furt de vehicul din cadrul flotei.

MENTENANȚĂ

Actualizări în timp real și informații despre vehiculul dvs. Verificați nivelul bateriei sau presiunea în anvelope de la distanță pentru a aborda fiecare călătorie în siguranță.

REMOTE CONTROL

Controlați-vă noul van E-Ducato de pe smartphone-ul dvs. Nu vă amintiți dacă ați încuiat ușile? Nu vă faceți griji, blocați-le sau deblocați-le, fără a fi nevoie să vă deplasați cu doar câteva clicuri pe smartphone. De asemenea, puteți găsi cu ușurință van-ul E-Ducato într-o parcare aglomerată sau să vă monitorizați van-ul electric chiar dacă nu sunteți dvs. la volan.

NAVIGAȚIE CONECTATĂ

Navigație conectată este noul serviciu care vă permite să vizualizați și să vă gestionați deplasările. Transformați fiecare traseu cu van-ul dvs. electric într-o experiență de călătorie asistată de date, hărți și note personale.

E-REMOTE CONTROL

E-Remote Control este soluția completă pentru reîncărcarea van-ului dvs. e-Ducato. Prin utilizarea funcțiilor dedicate. Vă permite să găsiți, să utilizați, să plătiți și să urmăriți reîncărcările la stațiile publice de încărcare, precum și să puteți încărca chiar și la stațiile de încărcare private.

* Din iulie 2023, noii clienți Fiat vor putea profita de stația publică de încărcare oferită de Free2move eSolution.

ASISTENȚĂ PENTRU SIGURANȚĂ ȘI CONDUCERE

Inovația în ceea ce privește dotările de siguranță se află în centrul noii oferte Ducato, oferind un loc de muncă mai sigur și o experiență de conducere fără stres. Datorită arhitecturii sale electrice complet reînnoite și a servodirecției electrice, autonomia de nivel 2 aduce Ducato Truck de la un sistem cu șofer unic la mai multe sisteme ADAS care pot prelua situațiile legate de conducere, accelerare și frânare în diferite scenarii.

ADAS

CONDUCERE AVANSATĂ

INTELLIGENT SPEED ASSIST

Sistemul de asistență inteligentă pentru controlul vitezei vă va ajuta să urmăriți viteza și să evitați amenzile. Prin urmare, va activa limitatorul de viteză al autovehiculului pe măsură ce detectează semnele de avertizare cu privire la viteză pe drum.

ATTENTION ASSIST

Sistemul de monitorizare a stării de oboseală va detecta orice comportament de conducere neobișnuit și semne de oboseală la volan. De îndată ce se activează, un semnal acustic și un mesaj pe panoul de afișaj vor solicita atenția șoferului.

FULL BRAKE CONTROL SYSTEM UPGRADED WITH PEDESTRIAN DETECTION

Noul Ducato este dotat cu un sistem de control al frânării care detectează pietonii, precum și bicicletele și alte vehicule. Odată activat, acesta va avertiza șoferul sau va declanșa frânarea de urgență.

ÎMBUNĂTĂȚIREA SISMULUI ESC

Noul Ducato este echipat cu un sistem ESC care previne alunecarea roților și păstrează tracțiunea optimă în toate condițiile meteorologice. Sistemul ESC controlează individual forța de frânare a fiecărei roți, garantând stabilitate autovehiculului.

CONDUCERE

OGLINDĂ RETROVIZOARE CENTRALĂ DIGITALĂ

Nu doar o oglindă, ci un afișaj digital LCD de înaltă rezoluție de 9”. Noul Ducato are o oglindă retrovizoare centrală care oferă o vedere neobstrucționată și clară a drumului din spate la distanțe medii și lungi, datorită camerei sale situate în interiorul suportului lămpii celui de-al treilea stop din spate.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL CU STOP&GO

Controlul adaptiv al vitezei de croazieră include funcția stop-and-go care va duce vehiculul la o oprire completă în cazul în care traficul din fața dvs. se oprește, și va reporni când acesta se va mișca din nou.

LANE CENTRING/LANE KEEPING ASSIST

Marcajele benzii și marginile drumului vor fi detectate de noul sistem de asistență a benzii de la Ducato și, dacă este necesar, vor menține vehiculul în centrul benzii.

MOVING OFF INFORMATION SYSTEM

Sistemul de informare privind deplasarea și sistemul de informare privind unghiul mort funcționează împreună pentru a permite recunoașterea obstacolelor laterale din zona laterală nevăzută, opusă poziției șoferului. Șoferul este avertizat printr-un avertisment vizual pe tabloul de bord și pe oglinzi, atunci când se apropie de obstacolele situate în zona unghiului mort din partea laterală.

PARCARE

BLIND SPOT INFORMATION SYSTEM

Avertismentele audio și vizuale vor alerta conducătorul auto în cazul în care autovehiculul se apropie de un obstacol sau trebuie să treacă prin spații înguste. Avertismentul sonor va continua să emite un bip cu o intensitate crescută pe măsură ce obstacolul se apropie și va scădea de îndată ce obstacolul este în afara razei de acțiune.

360° PARK ASSIST

Noul Ducato este echipat cu senzori la 360° amplasați pe barele de protecție față, spate și bandourile laterale, care vor alerta conducătorul auto prin avertismente vizuale și acustice atunci când se apropie de un obstacol.

NOUL GRUP MOTOPROPULSOR MULTIJET3

Conceput pentru vehicule utilitare ușoare

Datorită arhitecturii sale electrice complet reînnoite și a servodirecției electrice, inovația în ceea ce privește dotările de securitate reprezintă nucleul noii oferte de van-uri comerciale Ducato, oferind un loc de muncă mai sigur și o experiență de conducere fără stres la dispoziția clientului cu ajutorul asistenței Co-Driver. Autonomia de nivelul 2 aduce Ducato de la un sistem cu șofer unic la multiple sisteme ADAS care pot prelua situațiile legate de conducere, accelerare și frânare în diferite scenarii.

LIGHT DUTY

Consumul de combustibil și emisiile eficiente sunt pregătite pentru a vă duce afacerea oriunde aveți nevoie.

CARACTERISTICI CHEIE

Misiunea dvs. devine misiunea noastră, indiferent dacă transportați bunuri, persoane sau nevoi specifice. Fiecare caracteristică a fost concepută special pentru a vă satisface cele mai specifice nevoi.

O SUPRAFAȚĂ MAI MARE

Aveți la dispoziție multiple posibilități în ceea ce privește versatilitatea și o suprafață de încărcare de la 4,9 la 8,5 metri pătrați.

CAPACITATEA DE A ÎNCĂRCA TOTUL

Transportați cu ușurință greutăți brute de 3,2 până la 4,2 t și o sarcină utilă de până la 2,1 t pentru a vă ușura munca.

ATENȚIE LA DETALII

Scaunul față rabatabil este echipat cu o masă care se poate roti în lateral și poate găzdui notebook-uri, tablete și recipiente pentru prânz. Totul gândit să vă asigure un confort maxim.

DROPSIDE (Cabinato cu benă)

Proiectat în cadrul companiei Fiat și prevăzut cu confortul și capacitățile pe care le caută orice angajat. 4 versiuni cu cabină simplă și 3 versiuni Crew Cab (cabină dublă). Suprafața de încărcare de la 4,9 la 8,5 m².

O SINGURĂ DIRECȚIE, TREI DIRECȚII

Pentru a simplifica operațiunile grele, tipper truck (cabinato cu benă basculabilă) este disponibilă în 5 lungimi, cu cabină simplă și Crew Cab (cabină dublă) de la 5,1 la 6,8 m² și o trusă de scule protejată. Una sau trei direcții.

OPȚIUNI DE MOTORIZARE DEOSEBITE

Dispuneți de până la 13 grupuri motopropulosare cu 2 omologări diferite, 3 niveluri de putere și 2 transmisii (AT-MT). Toate concepute special pentru nevoile dumneavoastră de vehicule utilitare ușoare.

INTERIOR

FRÂNA DE PARCARE ELECTRICĂ*

Aplicare/eliberare inteligentă cu ajutorul unui buton. Conducătorul auto poate activa mecanismul de menținere prin intermediul unui buton special amplasat pe planșa de bord; funcționalitatea poate fi activată chiar și în mod automat printr-o setare specifică a instrumentarului de bord.
*Standard pe versiunile BEV.

PRIZA DE CURENT 230 V

Această opțiune ajută la încărcarea cu ușurință a dispozitivelor electrice, cum ar fi laptopurile, bateriile pentru scule electrice, tabletele, smartphone-urile și alte aparate cu putere redusă care necesită energie electrică de până la 150 de wați.

MODUL E-COASTING

Această opțiune poate fi activată și controlată datorită padelelor de schimbare poziționate pe volan. E-Coasting asigură o decelerare a autovehiculului fără acțiunea pedalei de frână; în acest mod, motorul electric furnizează un cuplu negativ, pentru a reîncărca bateria.

KEYLESS ENTRY & GO*

Deblocați/blocați ușile cabinei și ale compartimentului de marfă sau porniți motorul fără a utiliza cheile. Ca suport pentru misiuni specifice, ușile pot fi blocate și deblocate prin menținerea motorului pornit.

*Standard pe versiunile BEV.

SCAUNE NOI

Gama de scaune este actualizată pentru a oferi un confort sporit, cu stofe în tonuri de negru și gri pentru un aspect modern. Confortul este, de asemenea, îmbunătățit datorită unei noi forme de pernă a scaunului și utilizării spumei.

OGLINDĂ RETROVIZOARE CENTRALĂ

Oglinda retrovizoare centrală devine un afișaj digital LCD de înaltă rezoluție de 9”. Când conduceți, oferă o vedere neobstrucționată și clară a drumului din spate la distanțe medii și lungi, datorită unei camere cu unghi larg, de înaltă definiție, situată în interiorul suportului celui de-al treilea stop.

ÎNCĂRCĂTOR WIRELESS PENTRU TELEFON

Un loc sigur și ferm pe planșa de bord pentru a plasa și încărca cu ușurință un smartphone. Situat în panou sub sistemul de control al climatizării în cazul climatizării automate sau în partea centrală a noului suport de pahare central în cazul sistemului de control manual.

VOLAN ÎMBRĂCAT ÎN PIELE

Un design mai confortabil și mai atrăgător al volanului și noi comenzi amplasate pe și în spatele spițelor laterale îmbrăcate în piele, margini decorative din crom satinat și comenzi negre lucioase.

GRUP DE INSTRUMENTE COMPLET DIGITAL*

Un afișaj digital TFT color de 7” și două indicatoare digitale laterale pentru turație și nivelul de combustibil. Afișajul central oferă o gamă completă de setări și informații despre autovehicul, oferind o reconfigurabilitate extraordinară în funcție de nevoile oricărui șofer.

*Standard pe versiunile BEV.

GRUP DE INSTRUMENTE TFT DE 3,5”

Noua ofertă standard vine cu două indicatoare de viteză și turație mai largi și mai clare, noi indicatoare digitale cu 9 LED-uri pentru nivelurile de combustibil și de temperatură a apei, ecran central TFT digital alb-negru de 3,5”.

PANOURI UȘI

Complet reproiectat, panoul ușii este acum complet acoperit, oferind o mai mare rezistență și mai mult spațiu datorită celor 4 noi compartimente de depozitare cu dimensiuni și poziții diferite.

RADIO UCONNECT 10”*

Radioul UConnect 10” este noul sistem de infotainment de top cu afișaj color cu ecran tactil, bazat pe tehnologia sistemului de operare Android, oferă o interfață complet asemănătoare unui smartphone și o recunoaștere vocală în limbaj natural. Navigația este disponibilă atât prin wireless mirroring Apple CarPlay / Android Auto, cât și prin hărți TOM TOM 3D.

*Standard pe versiunile BEV.

SCHIMBĂTORUL DE VITEZE

Schimbătorul de viteze a fost reproiectat atât pentru versiunea manuală, cât și pentru cea automată, disponibil și cu partea inferioară din piele.

CLIMATIZARE AUTOMATĂ*

Noul design al climatizării cu un afișaj central lat, care arată modul de configurare a temperaturii aerului, distribuția aerului și viteza de ventilație. Sistemul oferă o distribuție pe 7 direcții și o nouă funcție ”Max A/C” pentru a crește performanța de răcire.

*Standard pe versiunile BEV.

RADIO UNCONNECT DE 5” (STANDARD PE BEV)

Radioul Uconnect de 5” este noul sistem de infotainment de bază cu afișaj central color, care include funcții cheie, cum ar fi streaming audio Bluetooth, Asistent vocal avansat pentru interacțiunea mobilă (Siri și Google Assistant) și experiență îmbunătățită a utilizatorului.

pachete

CAPACITĂȚI ȘI CONVERSII

PACHET WORKSITE LIGHT

TRACTION PLUS
ANVELOPE M+S
SUSPENSIE SPATE CU DOUĂ FOI
ROATĂ DE REZERVĂ
CRIC ROATĂ DE REZERVĂ

TRACTION PLUS
ANVELOPE M+S
SUSPENSIE SPATE CU DOUĂ FOI
ROATĂ DE REZERVĂ
CRIC ROATĂ DE REZERVĂ
BANDOURI PASAJE ROATĂ

TRACTION PLUS
ANVELOPE M+S
ROATĂ DE REZERVĂ
CRIC ROATĂ DE REZERVĂ
BANDOURI PASAJE ROATĂ

PACHET CARGO

PROTECȚII DE PERETE LA JUMĂTATE DE ÎNĂLȚIME
PRIZĂ DE 12V ÎN ZONA DE ÎNCĂRCARE
UȘI SPATE CU DESCHIDERE LA 270
LED CENTRAL ÎN ZONA DE ÎNCĂRCARE
MÂNERE PE UȘA DIN SPATE ȘI PE UȘA CULISANTĂ

PROTECȚII DE PERETE PE TOATĂ ÎNĂLȚIMEA
PROTECȚII PODEA
PRIZĂ DE 12V ÎN ZONA DE ÎNCĂRCARE
UȘI SPATE CU DESCHIDERE LA 270
LED CENTRAL ÎN ZONA DE ÎNCĂRCARE
MÂNERE PE UȘA DIN SPATE ȘI PE UȘA CULISANTĂ

PROTECȚII PE TOATĂ ÎNĂLȚIMEA (NIVEL ÎNALT)
PROTECȚII PODEA (NIVEL ÎNALT)
PRIZĂ DE 12V ÎN ZONA DE ÎNCĂRCARE
UȘI SPATE CU DESCHIDERE LA 270
LED CENTRAL ÎN ZONA DE ÎNCĂRCARE
MÂNERE PE UȘA DIN SPATE ȘI PE UȘA CULISANTĂ

PACHET CONVERSION LEV

PRIZĂ TRANSFORMARE
BATERIE PUTERNICĂ (105Ah)

PRIZĂ TRANSFORMARE
ALTERNATOR PUTERNIC (220A)
BATERIE PUTERNICĂ (105Ah)

PACHET WINTER (OPT BPC)

CLIMATIZARE AUTOMATĂ
SCAUN ȘOFER ÎNCĂLZIT
PARBRIZ ÎNCĂLZIT
ÎNCĂLZITOR INDEPENDENT PROGRAMABIL WEBASTO

+ PACHET PREMIUM CAB
+ PACHET HANDSFREE & SOCKET

SCAUN ȘOFER ÎNCĂLZIT
PARBRIZ ÎNCĂLZIT

ASISTENȚĂ PENTRU SIGURANȚĂ ȘI CONDUCERE

EASY DRIVING

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

-ADAPTIVE CRUISE CONTROL CU STOP&GO
-LANE CENTERING ȘI TRAFFIC JAM ASSIST

+ PACHET TECHNO PLUS
+ PACHET PREMIUM CAB
+ PACHET HANDSFREE & SOCKET
+ PACHET VISIBILITY PLUS

– ADAPTIVE CRUISE CONTROL CU STOP&GO
– LANE CENTERING ȘI TRAFFIC JAM ASSIST

+ PACHET CITY PLUS
+ PACHET VISIBILITY PLUS

PACHET CITY PLUS

BLIND SPOT ASSIST + REAR CROSS PATH DETECTION
OGLINZI RETROVIZOARE EXTERNE RABATABILE ELECTRIC
SENZORI DE PARCARE PERIMETRU 360
OGLINDĂ RETROVIZOARE DIGITALĂ

CONFORT ȘI FUNCȚIONALITATE

PACHET HANDSFREE & SOCKET

KEYLESS ENTRY AND GO
FRÂNA DE PARCARE ELECTRICĂ
PRIZĂ DE 230V

KEYLESS ENTRY AND GO
FRÂNA DE PARCARE ELECTRICĂ
TORPEDOU CENTRAL

PACHET PREMIUM CAB LEV WITH CENTRAL GLOVEBOX

PORT DE ÎNCĂRCARE USB DUBLU
ÎNCĂRCĂTOR WIRELESS
VOLAN ÎMBRĂCAT ÎN PIELE
ORIFICII DE VENTILARE CROMATE
CARTER SCAUN ȘOFER
TORPEDOU CENTRAL

PORT DE ÎNCĂRCARE USB DUBLU
ÎNCĂRCĂTOR WIRELESS
VOLAN ÎMBRĂCAT ÎN PIELE
ORIFICII DE VENTILARE CROMATE
CARTER SCAUN ȘOFER
PRIZĂ DE 230 V

ORIFICII DE VENTILARE CROMATE
VOLAN ÎMBRĂCAT ÎN PIELE
COMPARTIMENT SUB SCAUNUL ȘOFERULUI
CARTER SCAUN ȘOFER
TAPIȚERIE DIN MATERIAL TEXTIL DE CALITATE SUPERIOARĂ

ORIFICII DE VENTILARE CROMATE
VOLAN ÎMBRĂCAT ÎN PIELE
SCAUN ÎNĂLȚAT
CARTER SCAUN ȘOFER
TAPIȚERIE DIN MATERIAL TEXTIL DE CALITATE SUPERIOARĂ

PACHET VISIBILITY

SENZOR DE PLOAIE ȘI CREPUSCULAR + RECUNOAȘTERE FAZĂ LUNGĂ
PROIECTOARE DE CEAȚĂ CU FUNCȚIE CORNERING

SENZOR DE PLOAIE ȘI CREPUSCULAR + RECUNOAȘTERE FAZĂ LUNGĂ
PROIECTOARE DE CEAȚĂ CU FUNCȚIE CORNERING
FARURI FULL LED

PACHET STYLE BLACK

BARE DE PROTECȚIE VOPSITE
SCUT DE PROTECȚIE NEGRU
JANTE DIN ALIAJ DE 16” DIAMOND BLACK

BARE DE PROTECȚIE VOPSITE
SCUT DE PROTECȚIE NEGRU
JANTE DIN ALIAJ DE 16” DIAMOND BLACK

PACHET TECHNO

RADIO NAV AA/CP DE 10”
CLIMATIZARE AUTOMATĂ
PORT DE ÎNCĂRCARE USB DUBLU
SERVICII DE CONECTIVITATE

RADIO NAV AA/CP DE 10”
CLIMATIZARE AUTOMATĂ
PORT DE ÎNCĂRCARE USB DUBLU
SERVICII DE CONECTIVITATE
ÎNCĂRCĂTOR WIRELESS
GRUP DE INSTRUMENTE COMPLET DIGITAL